WHY VLU? - SERIES VIDEO 2024 - NGÀNH MARKETING

#HOT: CHỜ ĐÓN SERIES MỚI VỀ HƠN 60 NGÀNH HỌC TẠI VĂN LANG

#WHYVLU? TẠI SAO CHỌN VĂN LANG?

Cùng lắng nghe chia sẻ của những người trong cuộc qua chuỗi video sinh động sắp tới sẽ lên sóng trên Fanpage và Youtube Van Lang University các bạn nhé!

Video series WHY VLU phát sóng vào 19g00 Thứ Ba, Thứ Năm, Thứ Bảy hàng tuần, bắt đầu từ ngày 19/3/2024. AD bật mí với các bạn chủ đề của 3 số đầu tiên để "đặt gạch" đón xem nha.

-------------

#HOT: WAITING FOR THE ARRIVAL OF NEW SERIES ABOUT OVER 60 MAJORS AT VAN LANG UNIVERSITY

#WHYVLU? WHY CHOOSE VAN LANG UNIVERSITY?

Join us in listening to the sharing of those involved through an upcoming series of interesting videos set to premiere on the Fanpage and YouTube channel of Van Lang University!

The WHY VLU video series will air at 7:00 PM on Tuesdays, Thursdays, and Saturdays each week, starting from March 19, 2024. The administrator reveals to you the themes of the first three episodes for your anticipation."

• Địa điểm : Online
  • Ngày bắt đầu: 19:00 21/03/2024